MR. SUSHI EXPRESS TWIJNSTRAAT

MR. SUSHI EXPRESS TWIJNSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Express Twijnstraat. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 21:21 Sushi was niet lekker
29 jun 2022 om 19:27 Opzich prima, wel erg flauw en lijkt wat oud. Niet een ramp maar volgende keer bestellen we elders.
26 jun 2022 om 21:22 2,5 uur gewacht op ons eten. Toen ik belde heb ik 20 minuten in de wacht gestaan en toen maar opgehangen. In de tussentijd ergens anders eten gehaald. Als je de drukte niet aan kan, informeer dan in ieder geval je klanten..
26 jun 2022 om 20:02 Verkeerde bestelling, wacht nu nog steeds op bestelling (inmiddels is het 20:02uur)
26 jun 2022 om 19:49 Eten was van mindere kwaliteit dan normaal. Bezorging was snel, maar alles was door elkaar gehusseld: bezorger had duidelijk onstuimig gereden!
24 jun 2022 om 20:18 Allereerst te laat, om 18.15 uur via thuisbezorgd besteld, en gekregen om iets over 19 uur. Dan staat er op de site dat de bezorging vandaag niet kan omdat zij gesloten zijn. 5€ uitgegeven voor een extra broodje ergens anders. Baal hier enorm van,
21 jun 2022 om 14:52 En retard et pas bon
20 jun 2022 om 22:29 Vis in de sushi was zacht en papperig? Zat ook een sterke geur aan, heb de helft moeten laten staan zonde van mn geld
20 jun 2022 om 21:15 Lekker, bezorging ging goed, ook in park
19 jun 2022 om 23:54 Heerlijk gegeten en bezorging was perfect! De bezorger heeft onze maaltijd helemaal tot aan de deur op de 15e verdieping in het hotel gebracht. Super service, heb als waardering achteraf nog een fooi overgemaakt. Dankjewel.
16 jun 2022 om 21:11 Vegetarische sushi was lekker, maar geen soja saus, geen stokjes, geen wasabi. En tot slot random niet bestelde zalm/tonijn sushi gekregen
12 jun 2022 om 20:07 Heerlijke vega sushi!