MR. SUSHI EXPRESS TWIJNSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Express Twijnstraat. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 14:57 Vers en snelle levering voor in de middag. Top hoor, zeker nog een keer bestellen hier aanrader
22 jan 2023 om 15:33 Ik bestel hier vaker en de kwaliteit is goed, maar ze komen het telkens pas na minimaal een uur brengen. Ze hadden me wel gebeld na 1 uur om te vertellen dat de bezorger er binnen 10 min zou zijn, dat werd 30 min..
21 jan 2023 om 21:19 Lekker vers en een supersnelle bezorging. Bezorger was ook aardig. Belde nog een keer extra aan omdat m’n kat graag naar binnen wilde
21 jan 2023 om 20:34 Het was weer lekker!
21 jan 2023 om 11:35 Uiteindelijk 2,5 uur moeten wachten op het eten (19:00 besteld, 21:30 bezorgd). Ook werd er niet opgenomen toen ik probeerde te bellen. Bezorger gaf aan dat de manager nog zou bellen, maar dit is niet gebeurd. Sushi was oke.
20 jan 2023 om 23:08 Het duurde poepielang dus niet echt nice. Duurde 2 uur en Sushi was koud, had net zo goed kant en klaar kunnen staan in een vriezer.
16 jan 2023 om 19:07 Bezorger was lekker op tijd. Alles nog lekker warm en behoorlijk goed van kwaliteit. Kom zeker nog een keer terug!
16 jan 2023 om 18:49 Eten was super lekker en het vis was echt vers! Knap hoor! Snelle geleverd ook nog is. Aanrader
6 jan 2023 om 23:06 Ik had speciaal mijn bestelling geplaatst om 16:00 om af te lever om 19:30 komen ze gewoon anderhalf uur later brengen. Probeer je te bellen en dan nemen ze niet op schandalig
2 jan 2023 om 0:04 Het eten was niet te vreten. Sushi was koud. Avocado was zwart. Niet te eten dit!
1 jan 2023 om 19:56 Gyoza’s komen zonder saus en smaken niet zoals ik ze ken. Crispy eby zijn wel goed!
1 jan 2023 om 19:53 Bestelling duurde enorm lang. 2 uur in totaal ipv 45 minuten. Helaas niet warm en 1 sushi soort verkeerd geleverd. Ik ben NIET tevreden.